Jag gråter bara i regnet, för där vet jag att ingen ser det.


När jag hörde den idag , väckte den en massa gamla minnen !





Kläder till skolfotto , CHECK !

Ja , tjenis penis , haha nej men tjenaa , hehe .. Så typsikt mig att blogga på kvällen , vem pallar sätta på datan när man kommit hem ?

Men jaja , rubriken säger nog det mesta ! Idag trodde jag också att jag skulle sticka till kista .. men nej , istället drog jag till stinsen med storasyrran och köpte lite här och där ! GRMT FINA KLÄDER ! .. Men imorrn kommer jag se helt fail ut , (som vanligt då...)



(lina döda mig inte..)

Nye Messi !


Aw så söööööt !



Sötatse killen ! (till er som inte vet , det är han som heter Wiliam) ♥

International Love ♥


Dagen.

Hej sötnosar, förlåt att jag inte bloggat för det första.

Idag trodde jag att jag, Laura och Katta skulle till kista, som vi sen visst inte skulle.. :o  vet inte om det bara var ett missförstånd eller så. Men iallafall så hade vi skolfoto idag.. -.- herregud säger jag bara, ser säkert helt sjuk ut.. usch usch. När jag, Evelina och Alexadra sedan skulle hem så började det spö regna och vi kutade direkt till Silverdalsbutiken, men sedan kom jag på att jag hade ett paraply i skåpet så jag sprang upp och hämtade det igen.. Så nu sitter jag i typ mjukis byxor och en t-shirt, måste fan byta innan jag drar till teatern, som har bytt tid :D från sju till halv nio, så jävla mycket bättre..
Btw, Katta, du får min marabou imorgon, orkade den inte xD - Lina


Ignorera att mitt hår är helt lockigt, regnet förstörde det -.-


Shakira ft. Pitbull - Rabiosa.

SKOLAN NU

Nu ska jag dra tll skolan !

Fuck , vad jag saknar !

Då kör vi !

Imorgon ja då alla finare , då ska vi få upp statistiken riktigt ordentligt ! Puss på er alla fina - K

PANIIIIIIIIIK :S

Shoo alla undrebara läsare ? vad gör ni nu då ? *ingetsvar* aja nu är det jag : Laura Alvarez som bloggar ! Wihooo ? visst är det bäst ? okej nej , men..

Haha anyway , idag var jag med kathleen , Gabbe , Liam och Berfin ! Jag Gabbe Berfin och Liam följde med katta till ishallen hon hade träning , och sen stack vi till kista , haha vi var där skitlänge ! Nej jag drev , va där typ bara fem minuter fför sen var jag tvungen att åka hem ! Så jag shoppade inget till skolfottot , så just nu har jag PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK ! vet inte vad jag ska sätta på mig , wtf ! Gud hjälp mig ! jag ber dig :'(



FUL BILD MEN SKIT IT ; BILDBRIIIST ;O

Tillfällig, vi måste ha nyare bilder på oss.


Godnatt

Inne på iPad kommer inte blogga mer idag , bloggar kanske mycket imorgon , men ska först ha träning sen shoppa med Laura och lina så vi får se hur det blir puss på er alla söta ! ;*

I just say DAMN !





jag håller med lina , jag vill förtsätta !

Nu fan börjar vi om på nytt , NU KÖR VI TJEJOR !

Jag vill fortsätta blogga här.

Just Sayin'..


RSS 2.0